TERMENI SI CONDITII

Termenii si Conditiile au natura juridica contractuala, reprezentand acordul dintre detinatorul  site-ului www.anunturibacau.ro  si utilizatorii acestui site prin serviciului de mica publicitate aferent.

Utilizarea site-ului www.anunturibacau.ro si publicarea oricarui anunt pe acest site se supune Termenilor si Conditiilor. Accesarea, vizitarea site-ului in scopul inregistrarii unui cont de utilizator si publicarea anunturilor inseamna acceptarea neconditionata a Termenilor si Conditiilor, valabile la data accesarii. Acceptarea Termenilor si Conditiilor de catre utilizator se face prin bifarea casutei “Am luat la cunostiinta“, sau “Sunt de acord cu Termenii si Conditiile” dar si prin apasarea butonului “Creare Cont” sau “Adauga Anunt”.

Site-ul www.anunturibacau.ro  isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile pentru utilizarea acestuia in orice moment si fara notificare prealabila. 

UTILIZAREA SITE-ULUI

Inregistrarea utilizatorilor si crearea contului de utilizator
Pentru fiecare anunt publicat pe site este necesara asocierea cu un cont de utilizator care poate fi creat gratuit. Prin crearea contului pe site-ul www.anunturibacau.ro, utilizatorul accepta in totalitate Termenii si Conditiile. 

Interdictii In activitatea de publicare a anunturilor
Utilizatorul trebuie sa respecte urmatoarele interdictii:

Pentru a fi publicate, anunturile trebuie sa indeplineasca toate regulile de redactare stabilite in continuare.

www.anunturibacau.ro isi rezerva dreptul de a sterge orice anunt care nu indeplineste aceste reguli, in momentul in care identifica sau este informat cu privire la incalcarea acestora.  

Toate anunturile publicate, mesajele, textele, fisierele, imaginile, fotografiile, materialele video sau alte materiale, denumite continutul anuntului publicat si publicate pe site sau cu link-uri din site, apartin utilizatorului care le-a postat si poarta intreaga raspundere pentru acel continut al anuntului publicat. 

Publicarea oricarui anunt se va face pe riscul propriu al utilizatorului. Utilizatorul este pe deplin responsabil pentru orice continut de anunt publicat pe site si pentru efectele acestuia. Pentru orice continut de anunt publicat ceea ce inseamna texte, fotografii, imagini, grafice, materiale audio si video, logo-uri, link-uri, URL-uri etc., utilizatorii poarta raspunderea deplina si exclusiva pentru acel anunt publicat.

Publicarea anuntului de catre utilizator nu implica aprobarea sau acceptarea de catre www.anunturibacau.ro, care nu intervine in continutul anuntului publicat si nu isi asuma nici o responsabilitate pentru folosirea serviciului de mica publicitate si publicarea anuntului, astfel incat, singurul raspunzator pentru continutul anuntului este si va fi utilizatorul.

www.anunturibacau.ro nu raspunde pentru aducerea la cunostinta publicului a datelor cuprinse in orice continut de anunt publicat, fiind inteles ca acesta este demersul si decizia utilizatorului care publica acel anunt.

www.anunturibacau.ro nu raspunde de realitatea, exactitatea sau autenticitatea anunturilor publicate pe acest site si nu va fi responsabil pentru nicio dauna sau prejudiciu intervenite ca urmare a utilizarii anuntului publicat sau in orice modalitate, disponibil prin intermediul site-ului www.anunturibacau.ro 

www.anunturibacau.ro nu ofera nici o garantie cu privire la utilizarea continutului acelui anunt obtinut prin intermediul site-ului.

www.anunturibacau.ro nu raspunde pentru, dar fara a se limita la acestea, posibila incalcare a ordinii publice, moralitatii si/sau in alt mod la realitatea anunturilor publicate pe site de catre utilizatori, respectarea drepturilor de proprietate intelectuala si/sau industriala, respectarea vietii private si/sau orice alt aspect al acesteia precum si la orice drept ocrotit de lege.

Utilizatorii accepta ca este interzisa introducerea datelor cu caracter personal ale unor terte parti, fara aprobarea acestora, precum si postarea de fotografii/imagini ale tertilor.  

RASPUNDEREA UTILIZATORULUI

Avand in vedere faptul ca utilizatorul publica in mod direct si nemijlocit anunturi cu materiale foto pe site-ul www.anunturibacau.ro , utilizatorul declara si garanteaza ca:

In cazul in care nerespectarea obligatiilor si/sau garantiilor asumate de utilizator produce direct sau indirect un prejudiciu de orice natura site-ului www.anunturibacau.ro, afiliatilor, colaboratorilor, angajatilor sai precum si tertilor, utilizatorul va despagubi persoana prejudiciata pana la acoperirea integrala a pagubei produse. 

www.anunturibacau.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau sterge, tot sau in parte anunturile publicate si materialele din continutul anuntului care il insotesc si de a suspenda sau sterge contul utilizatorului, in cazul incalcarii de catre utilizator a prevederilor cuprinse in prezentele Termeni si Conditii.

In cazul in care anunturile, fotografiile sau materialele publicate pe site incalca prevederile Termenilor si Conditiilor sau drepturi si interese ocrotite de lege, utilizatorii vor notifica www.anunturibacau.ro folosind adresa de email admin@anunturibacau.ro  

Cu titlu de exemplu, incalcarea Termenilor si Conditiilor se poate referi la materiale ofensatoare, defaimatoare, discriminatorii, la anunturi, fotografii sau materiale video cu tenta sexuala sau la fotografii sau materiale video protejate de drepturi de autor. Utilizatorii vor notifica de indata accesarea conturilor proprii de catre persoane neautorizate.

www.anunturibacau.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru folosirea conturilor de catre alte persoane decat utilizatorul titular al contului. 

LEGEA APLICABILA

Litigii
Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in acesti Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care acestia le produc sunt guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect o disputa in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.